Patriarg.

19:33

Vad göra en dag då man hatar patriarkatet extra mycket och till råga på allt har mens? Man går från ÅA tidigare än man tänkt och tar ett varv i mataffären där man köper årets första glögg, pepparkakor och choklad. Sedan promenerar man hem, sätter på en halvbra TV-serie och avnjuter det goda man nyss köpte. Sedan mår man lite bättre, trots att patriarkatet fortfarande existerar och man fortfarande har flera dagar kvar av mensen.

Var ett tag sedan jag bloggade nu igen. Kanske det är såhär mitt bloggande är dömt att fortsätta,  att sporadiskt då och då skriva när jag känner för det, utan några desto större krav? Låter rätt så nice i mina öron.

Under november månad kom det plötsligt ungefär fyrfaldigt med studiebörda efter september och oktobers enda norskakurs. Därför är det ganska stressigt läge nu med massor av deadlines och endast tre veckor till jullovet, men det brukar nog fixa sig. Kan knappt fatta hur fort den här hösten har gått, och sen i januari ska jag börja med gradun och dessutom är det sen bara ett år kvar tills jag måste börja söka arbete som lärare. HJÄLP, vart har de här åren i Vasa tagit vägen?


Du kanske också tycker om:

0 kommentarer

Flickr